CamTwist

CamTwist voor Mac

Speciale effecten toevoegen aan videochats

CamTwist voegt effecten toe aan videogesprekken vanaf de Mac. De gratis software werkt onder andere met Skype, Yahoo Messenger en aMSN en heeft meer dan 50 leuke toevoegingen aan boord.Fervente videochatters zitten geregeld voor de webcam en wie... Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Ondersteunt veel programma's

TEGEN

  • Vereist training

Uitmuntend
8

CamTwist voegt effecten toe aan videogesprekken vanaf de Mac. De gratis software werkt onder andere met Skype, Yahoo Messenger en aMSN en heeft meer dan 50 leuke toevoegingen aan boord.

Fervente videochatters zitten geregeld voor de webcam en wie weet wil je dan wel eens een ander beeld naar je gesprekspartner sturen. CamTwist voegt bijvoorbeeld sneeuw toe aan het beeld of vervormt je hoofd zodanig dat je onherkenbaar bent. De software is na installatie te selecteren als webcam in programma's als Skype en je voegt eindeloos nieuwe effecten toe voor je beeldbelletjes.

Met CamTwist maak je tevens gemakkelijk een diashow voor uploadservices als Flickr. Zo maak je een gekke compilatie van foto's met effecten in de CamTwist Studio, waar je helemaal los kan gaan met rare beeldtrucjes. Toch is het niet allemaal rozengeur en maneschijn tijdens het gebruik van CamTwist. Na installatie moet je kiezen welke effecten je wilt gebruiken en hiervoor een profiel aanmaken. Dat zorgt ervoor dat je even bezig bent met het toepassen van effecten op je videogesprekken.

Met een beetje oefening voeg je mooie effecten toe aan je webcamgesprekken. CamTwist is gratis, maar het instellen van de software kost wat tijd.

Meeste downloads Internet & Netwerk voor mac

CamTwist

Download

CamTwist 2.5

Beoordelingen about CamTwist

Promotie×